ontdek, maandbericht september

September voelt soms een beetje als januari, als de eerste maand van een nieuw jaar. Het nieuwe schooljaar is gestart en veel van ons zijn weer aan de slag na onze vakantie. Ik hoop dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad?
Ik had een fijne vakantie waarin ik even alles heb kunnen loslaten en goed ben uitgerust.
Nu kijken of we die rust een beetje kunnen vasthouden!
Ik blijk goed naar mezelf te hebben geluisterd. Een van de tips in de maandbrief van juli kwam samengevat neer op: ‘geniet ook van de reis, niet alleen van de bestemming’. Dat is natuurlijk een tip die we onszelf ook los van een (vakantie)bestemming kunnen geven.
Geniet, verwonder en ontdek!
Juist door te blijven verwonderen en ontdekken, lukt dat genieten vaak beter.
Werk je toe naar een resultaat? Geniet dan ook van het werk zelf. Om het simpel te maken, wil je graag een schoon huis? Geniet dan ook van het schoonmaken, wie weet kan je jezelf zelfs ook verwonderen tijdens het proces (en niet alleen over de vuile sokken die je overal lijkt tegen te komen). Ik nodig je uit te ontdekken hoe het je gaat lukken te genieten tijdens de schoonmaak (en tijdens andere ‘reisjes’ van A naar B)
Hoe het mij lukt? Muziekje op, olie in de diffuser, rust in mijn hoofd. Schoonmaken werkt uiterst grondend! Dit is natuurlijk maar een voorbeeld, er valt zoveel te ontdekken over ‘de reis’, waarheen de weg ook leidt.

Hoewel de zomer voorbij lijkt, gun ik ons allen dat we nog even door kunnen bloeien en ik heb goed nieuws: er staat een nazomer voor de deur (hoorde ik net), onze eigen Indian Summer!
Zullen we nog even lekker van de zon gaan genieten?

Hoe houd ik de rust vast, misschien wat open deuren?

 

Ik blijf zo veel mogelijk in het hier en nu. Als ik hiermee bezig ben, ben ik hiermee bezig (en dan geniet ik er van). En blijkt er ineens iets anders prioriteit te hebben, bijvoorbeeld mijn zoon die aangereden was, dan ben ik daar mee bezig. (Hij is ok)

Ik blijf ruimte nemen om te wandelen. Vaak in mijn eentje. Dat werkt grondend en rustgevend.

Een opgeruimd huis, een opgeruimd hoofd. Rust in het hoofd. (Werkt echt!)

Nieuwe klanten, opdrachten, ontmoetingen? Een houding van ‘gewoon’ ontdekken en verwonderen werkt echt. Blijf je helemaal zen van!

De aanbiedingen van september zijn mooi! De ‘R’ zit weer in de maand. Dat betekent dat we wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken om onze weerstand op peil te houden. Als je klaar bent om de oliën te gaan ontdekken, dan is het nu zeker een goede gelegenheid! Ga jij starten met een van de populairste starterskits? Dan krijg je maar liefst vier On Guard producten gratis, plus nog een flesje Wild Orange. Wil je er meer over weten? Neem gerust contact met me op! En ben je al klant? Dan kom je natuurlijk ook in aanmerking voor al die gratis producten. Klik voor de andere aanbiedingen op de link naar mijn FB pagina.

Laat ik het kort houden deze keer. Workshops zijn op afspraak altijd mogelijk, online, op mijn praktijk of bij jou thuis! Ook individuele afspraken zijn altijd mogelijk. We kunnen workshops verzorgen met verschillende thema’s: basisworkshops, oliën op het werk, inzet van oliën bij emotionele disbalans, hormonale disbalans, op verschillende leeftijden etc. Tevens geven we workshops voor als je zelf professioneel aan het werk wilt met oliën. Als je wilt ontdekken wat er mogelijk is? Neem dan gerust contact op!
Het grootste event in september is de etherische oliën exploratie van 13 t/m 20 september.

 

In die week gaan we ontdekken wat etherische oliën voor je kunnen doen op het gebied van zelfzorg, je emoties en balans.
Wat kan je verwachten? In een week tijd leren wij je wat etherische oliën zijn en alle verschillende manieren hoe ze jou kunnen helpen! Op de eerste en laatste dag van de week organiseren wij een online evenement van ongeveer 1 ½ uur. De rest van de week delen we filmpjes, tips en informatie over de oliën die je op een zelfgekozen moment kan lezen/kijken.
Wat heb je nodig om mee te kunnen doen aan onze olie-exploratie? We delen al onze informatie in een besloten facebookgroep. Om mee te kunnen doen moet je dus toegang hebben tot facebook.
Aanmelden kan met dit formulier tot zaterdagochtend 4 september om 12.00 uur.

Een paar dagen voor de start van de exploratie ontvang je een pakketje met een aantal oliesamples en informatie over hoe ze te gebruiken. We sturen je een bevestiging van aanmelding met een linkje naar de facebookgroep.
Meedoen aan de olie-exploratie is gratis. We delen graag onze passie met je en hopen dat de oliën ook jou kunnen ondersteunen.

heb een mooie maand, ontdek!
Brenda