goud, maandbericht juli/augustus

Juli, de maand met een gouden randje, om verschillende redenen. We zien het gouden zonnetje steeds vaker (ver)schijnen, het wordt een mooie oliemaand, mijn zoon is geslaagd (misschien jullie zoon of dochter ook?) en de vakantie staat voor de deur.  We mogen even pas op de plaats maken, rust en ruimte nemen, misschien wel om nieuwe inspiratie te gaan voelen. Vakantie is bij uitstek de tijd om te reflecteren, ‘naar binnen te kijken’. In alle rust, of je nu je huis verlaat en elders vakantie gaat vieren of rust neemt om juist in je eigen huis te genieten.
In het dagelijks leven leer ik zelf weer steeds beter ‘te gronden’.  De kunst is natuurlijk om  sowieso, als een boom met haar stevige wortels in de grond, goed gegrond door het leven te gaan. Drukte, onrust of stress doen ons helaas wel eens wankelen of (te) veel in ons hoofd laten zitten. (Bewust) gronden is dan bij uitstek een manier om tot rust te komen. Met gronden kan je de energie door je lijf  laten stromen. Aan de aarde teruggeven (met dank) wat je los mag en kan laten en jezelf opvullen met de onnoemlijk rijke energie uit het universum. Ik visualiseer die energie die ik op mag nemen altijd als ‘goud’. Het geeft hernieuwde energie en altijd inspiratie.
In de loopbaancoaching doe ik geregeld visualisatieoefeningen met coachees. Waar het om gaat is het goud in jezelf te ontdekken. Jouw inspiratie, jouw vuur, jouw creativiteit. Ok, bij mij is het goud maar in de coaching heb ik veel varianten voorbij zien komen, van pimpelpaars met gekleurde bolletjes tot zachte pluche bolletjes. Het maakt niet uit, het gaat om de kracht die in ieder van ons (verborgen) zit. Soms hebben we een zetje nodig om die kracht weer aan te kunnen spreken, soms gewoon rust en vakantie.
Op naar (hernieuwde) inspiratie!

Kort wat gouden vakantietips op een rijtje, om echt tot rust en ontspanning te komen tijdens je vrije dagen.

Misschien een open deur maar soms toch een lastige….
Werk niet tot het laatste moment door voor je op vakantie gaat. Start met vakantie voorpret. Plan een paar daagjes vrij voordat je daadwerkelijk weggaat (àls je weggaat).  Zo kom je alvast los van je werk èn je hebt tijd om rustig je spullen bij elkaar te zoeken. Het voorkomt dat je je eerste vakantieweek nodig hebt om te ontstressen en bij moet komen van de ‘inpakhaast’.

Laat je vakantie starten zodra je de voordeur achter je dichttrekt. Vind dus ook plezier in de weg naar je vakantiebestemming toe, drink een lekker kopje koffie onderweg, begin aan je vakantieboek, geniet van je omgeving. En blijf je thuis? Laat je vakantie starten zodra je je computer voor de laatste keer dichtklapt of zodra je voor de laatste keer de deur van je werk achter je dichttrekt. ‘Moet’ er nog iets? Nee toch!

Laat je vakantie starten zodra je de voordeur achter je dichttrekt. Vind dus ook plezier in de weg naar je vakantiebestemming toe, drink een lekker kopje koffie onderweg, begin aan je vakantieboek, geniet van je omgeving. En blijf je thuis? Laat je vakantie starten zodra je je computer voor de laatste keer dichtklapt of zodra je voor de laatste keer de deur van je werk achter je dichttrekt. ‘Moet’ er nog iets? Nee toch!

Ben je op je bestemming? Of dat nou thuis is of elders…. ‘sta open voor spontane ingevingen’. Misschien ontmoet je iemand met wie je verder wilt kletsen, kom je een mooi stukje natuur tegen dat je verder wilt ontdekken (terwijl je op weg was naar een museum), misschien kom je een te gek koffietentje tegen, terwijl je boodschappen ging doen. Ik zeg: ‘moet je iets?’

Ga (ook) lekker bewegen! En dat afgewisseld met een goed boek en een leuk gesprek. Kan het nog beter?

Je zult zien…als je laat komen wat er komt, ruimte houdt (in hoofd en schema) voor spontaniteit dan zal jij het dichts komen bij dat plekje in jezelf wat goud is (of pimpelpaars met gekeurde bolletjes).

De  aanbiedingen van juli zijn zeker goud waard. Ik zal er één uitlichten, in het gouden zonlicht van de zomervakantie; Terrashield. Als je vaste klant bent ontvang je deze olie deze maand gratis bij een 125 PV bestelling.  Ben je geen vaste klant, no worries, neem dan gerust contact met me op (of met degene die jou heeft ingeschreven) om te bespreken hoe je de olie kunt bestellen.

Terrashield is ontwikkeld voor de actieve buitenmens en ideaal voor op vakantie.
Terrashield bevat krachtige etherische oliën die bekend staan om hun natuurlijke anti-insecten geur. Een ideaal middel tegen muggen, teken, vlooien, horzels, wespen en andere insecten (ook bijvoorbeeld voor je hond of je paard)

Op emotioneel gebied helpt deze blend ons kalm te blijven bij gevaar of aanvallen. Terrashield versterkt het beschermende veld rondom ons lijf waardoor je je weer veilig voelt. Terrashield is speciaal geschikt als je snel energieën van anderen ‘overneemt’ of als de energieën van anderen je snel beïnvloeden. Vaak willen we de lasten van de ander dragen of verlichten. Het gevolg kan zijn dat je zelf verzwakt en niet meer weet welke emoties van jou zij en welke van ‘de ander’. Terrashield kan helpen om de energieën te scheiden.
Klik voor de andere aanbiedingen op de link naar mijn FB pagina.

 

Deze maandbrief is voor juli en augustus, vandaar de agenda t/m augustus,.

05  juli:     online workshop ‘oliën voor elke leeftijd’
‘Oliën bij stress en/of slaapproblemen’
07  juli:     basisworkshop etherische oliën
14  juli:     basisworkshop etherische oliën
10 aug:     basisworkshop etherische oliën
16 aug:     online workshop ‘oliën, voeding & supplementen’
17 aug:     basisworkshop etherische oliën
18 aug:     basisworkshop etherische oliën
23 aug:     online workshop ‘oliën &huid(verzorging)’
24 aug:     online college etherische oliën aan het werk
31 aug:     online training: ‘train-de-trainer’

Voor wie professioneel aan het werk wil met de oliën, binnen een eigen (coach)praktijk of als wellness advocate, en zelf al positief is over de oliën, geven we op 31 augustus een onlinetraining: ‘train-de-trainer’.
Aanmelden voor de workshop, het college of de training kan met een mailtje, dan stuur ik je de zoomlink toe. Wil je liever geen workhop maar heb je wel interesse in de oliën, maak dan gerust een afspraak voor een individueel gesprek.

Zouden jullie weer graag een live workshop bijwonen, op mijn praktijk po de Vlietweg in Leidschendam? Met een aantal vriendinnen, collega’s of buren?
Laat het me weten!

Van12 september t/m 20 september organiseer ik met mijn team, Obi Ike, de online ‘olie-exploratie’. Dagelijks onderzoeken we in een besloten facebookgroep hoe we etherische oliën kunnen gebruiken als onderdeel van een holistische benadering voor mentaal, emotioneel en fysiek welzijn. Een reis van zelfontdekking, veel mooie informatie over de oliën en een kans om te delen met anderen hoe etherische oliën je mentaal en fysiek kunnen ondersteunen. Deelname is gratis. Inschrijven via onderstaand inschrijfformulier is noodzakelijk. We sturen je dan voorafgaand aan de exploratie een aantal oliesamples die speciaal voor jou zijn uitgekozen, op basis van wat je aangegeven hebt op het inschrijfformulier.

inschrijven voor de olie exploratie

Aan het eind van deze maand verwachten we weer BOGO’s. (Buy One (oil) Get One (oil) free). Goud!!
BŌGO’s zijn een fijne manier om aan de slag te gaan met oliën, als je al oliën hebt nieuwe oliën uit te proberen en je favoriete oliën in te slaan. Speciaal voor de BOGO weken (er zijn er 3 per jaar) heeft team Obi Ike een WhatsApp groep. Als je hieraan wil deelnemen dan mag je jezelf aanmelden: deelnemen aan BOGO WhatsApp groep
Tijdens de BOGO weken bestellen we gezamenlijk (we besparen verzendkosten) en iedereen in de WhatsApp groep betaalt de inkoopprijs. Deelname aan de groep verplicht je tot niets.

Heb een gouden maand! Geniet ook van augustus.
De volgende maandbrief verschijnt in september.
xx Brenda