loopbaancoaching

Wil jij iets veranderen op loopbaangebied?  Ben je toe aan een andere baan of loop je vast in je huidige baan? Maakt jouw werk je niet meer blij en verlies je energie? Wil je graag op zoek naar een baan die je inspireert en waar je energie van krijgt?

Zelf de regie nemen en onderzoeken wat een volgende stap zou kunnen zijn is vaak al de eerste stap richting meer energie en motivatie om deze stap ook werkelijk te (kunnen) zetten. Ondersteuning van een loopbaancoach kan je helpen te ontdekken waar je energie van krijgt.

wat kan ik voor jou doen?

In mijn loopbaancoaching ondersteun ik je met het (her)ontdekken van je drijfveren, talenten en kwaliteiten en zo nodig met het herstellen van je balans. Centraal in mijn wijze van coachen staat het ondersteunen van jouw zelfsturend vermogen. Doel van een coachtraject is dat je na afloop in staat bent om zelfstandig en geïnspireerd de gewenste loopbaanstappen te zetten.

Het (her)ontdekken van je persoonlijke levensmissie gaat altijd vooraf aan het vormgeven van een missie voor je loopbaan. Als je je persoonlijke- en professionele missie kent, weet je ook wat jouw meest vitaliserende loopbaanperspectief is. Wanneer je je meest vitaliserende loopbaanperspectief helder hebt ga je zelf (tijdens het coachtraject) aan de slag met een actieplan.

In mijn coachtrajecten maak ik gebruik van verschillende instrumenten en methodieken die afgestemd zijn op jou en je loopbaanvraag. Het traject vraagt van jou een actieve inzet en bereidheid tot het maken van opdrachten en oefeningen.

Overigens kan je ook bij me terecht voor losse sessies. Als je bijvoorbeeld vragen hebt over hoe je de arbeidsmarkt kan benaderen, hulp nodig hebt met je LinkedIn, CV of sollicitatiebrief of een soortgelijke vraag hebt.

Loopbaancoaching kan ondersteunend zijn in verschillende fases of momenten van je loopbaan:

  • Bij het maken van een beroepskeuze
  • Bij het nemen van een volgende loopbaanstap
  • Bij ontslag of outplacement
  • Bij disbalans of burn-out

oriënterend gesprek

Je kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek. Dat kan je doen door een contactformulier in te vullen of je mag me bellen en je naam en telefoonnummer inspreken op mijn voicemail. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Na het oriënterend gesprek beslissen we of we met elkaar verder willen en plannen we wel/niet een intakegesprek.

Coaching vindt meestal plaats in mijn praktijkruimte aan de Vlietweg 14 in Leidschendam maar kan, in overleg, ook elders. Ook is het mogelijk een e-coachtraject te volgen of een blended coaching traject (combinatie van e- coaching en persoonlijke coaching)

Neem contact met me op: