omarm verandering, maandbericht januari 2019

Omarm verandering
Ik wens je een mooi, gelukkig en gezond 2019. Een jaar waarin je de groei en alles wat je geleerd hebt in het afgelopen jaar kunt bestendigen en waarin je door kunt groeien naar ‘daar waar jij naar toe wilt’.
Het omarmen van verandering in je leven is essentieel om te kunnen groeien en ontwikkelen en is vaak de sleutel tot succes en geluk.
Maar verandering voelt niet altijd als de meest natuurlijke weg. Onze comfortzone voelt vaak zo comfortabel dat we die best nog even vast willen houden.
Toch borrelt er bij veel van ons vaak wel ièts, een wens, een verlangen, een uitdaging die we aan willen gaan, een stip die gloort op de horizon. Ik wens dat 2019jouw jaar wordt, het jaar waarin je de verandering kunt omarmen en kunt groeien naar wie jij bent.


Hoe omarm je verandering? 
We kennen het allemaal, goede voornemens waarmee we vol goede moed in januari starten en die we in februari alweer lijken te zijn vergeten. Ik zal je vertellen hoe ik het vorig jaar heb gedaan en, al zeg ik het zelf, waarin ik redelijk succesvol ben geweest qua verandering. Als eerste heb ik de verandering opgevat als een nieuw hoofdstuk van mijn levensverhaal. En dat hoofdstuk ben ik zelf gaan schrijven, gaan plakken eigenlijk. Ik heb een moodboard gemaakt waarin ik mijn wensen en plannen in plaatjes en kreten heb geplakt.
Wat wilde ik graag? Ik wilde mijn bedrijf laten groeien en voilà, mijn website staat live, ik begin een aardig dōTERRA team op te bouwen, ik heb een leuke samenwerking opgebouwd met Diana van Steenpaal van massagetherapie & healingpraktijk ‘ Zenzes’  (www.goodzenses.nl) van wie ik ook mijn bedrijfsruimte huur. Ik wilde iets meer comfort in mijn leven, iets minder drukte. In mijn huishouden heb ik een paar veranderingen doorgevoerd waardoor ik daadwerkelijk meer tijd over houd voor leuke dingen èn ik ben van baan veranderd en een opleiding gestart. Eén grote wens is nog niet uitgekomen, dat is mijn vriendin bezoeken in Curaçao, maar die plak ik in januari wèèr op mijn moodboard.
Verandering kan jou brengen waar je altijd al wilde zijn!

Acces Bars


Wil jij graag verandering in jouw leven maar lukt het je niet? Loop je ergens in vast en wil je beweging? Heb je fysieke of mentale klachten, een duidelijk ziektebeeld of vage klachten? Dan kan een Access Bars® behandeling jou op weg helpen naar verandering, ontwikkeling of het oplossen van jouw klachten. Acces Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van je leven. Na een behandeling heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is er iets in jou veranderd.
Een Access Bars® behandeling is een lichte aanraking van 32 punten op je hoofd. Deze punten bevatten de lading van alle gedachten, ideeën, emoties, overwegingen en houdingen die je ooit hebt opgeslagen en die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in jouw leven. Door de zachte aanraking zal je ervaren dat je moeiteloos alles kunt loslaten wat jou belemmert om te ontvangen en te zijn wie je werkelijk bent. Je zult meer ruimte gaan ervaren waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat jij werkelijk wilt.

Access Bars® kan helpen om blokkades op te lossen zodat jouw energie weer gaat stromen en jouw zelfhelend vermogen zijn werk weer kan doen. Ben je benieuwd geworden wat een Access Bars® behandeling is, kijk dan op mijn website voor meer informatie.

Kom in beweging met ‘Black Pepper’

We houden graag vast aan oude patronen. Die hebben we onszelf zo aangeleerd, omdat het ons heeft gediend, gemakkelijk is en soms omdat we anders werden afgewezen of we ons niet geliefd voelden. Het kan zijn dat je daardoor eigenlijk een stukje verwijderd geraakt bent van wie jij bent.

Heb jij het voornemen om in 2019 jouw dromen te gaan leven? Iets te veranderen? In beweging te komen? Dan kan Black Pepper jou helpen patronen te doorbreken en jou de schop onder je kont geven die je nodig hebt om in beweging te komen.
Black Pepper helpt om de patronen van verslavingen, in het bijzonder van tabak, te doorbreken. Heb jij voor 2019 het voornemen om te stoppen met roken? Zet de intentie om te stoppen neer en gebruik de Black Pepper in je eten of ruik aan het flesje. Hoe mooi is het om in 2019 een patroon te doorbreken dat jou niet langer dient.
Black Pepper is een bron van antioxidanten en zorgt voor een gezonde bloedsomloop. De olie kan de zuurstoftoevoer in de cellen doen toenemen, stimuleert het endocriene systeem en is ondersteunend bij artritis en bij zware hoofdpijn met pijnlijke oogballen. Bij gebrek aan energie en lusteloosheid verleent de olie goede diensten. Ook brengt de olie geblokkeerde energie weer in beweging.
Smeer een druppeltje Black Pepper onder je voeten en je bent zo wakker!

This is the New Year ~ a Great Big World

‘Another Year you made a promise
Another chance to turn it all around
And  do not save this for tomorrow
Embrace the past and you can live for now’

Xxx Brenda