happiness, maandbericht december 2018

HAPPINESS! ….and Happy I am. Je leest nu mijn allereerste nieuws e-mail èn  het eerste nieuws is: mijn website staat LIVE!  Slingers en confetti, FEEST!  Feest je met me mee? Voel je welkom om een kijkje te nemen op brendaakoma.nl

Akoma is het West Afrikaanse symbool van het hart en staat voor ‘geduld en verdraagzaamheid’. En geduld heb ik nodig gehad, want dat is nog niet eenvoudig, een eigen website vormgeven. In mijn hart stond hij al in januari LIVE. Maar tjee, teksten schrijven, foto’s maken, een  passend logo vinden en natuurlijk ook gewoon werken, ons gezin en zo nu en dan in de relax stand. Want hey, tijd nemen voor jezelf, voor die relax stand, dat adviseer ik ook mijn cliënten altijd. Practise what you preach.
Geduld dus. Geduld is een schone zaak. Hij staat NU en ik ben er trots op. Veel dank aan mijn website bouwer (want ik heb het natuurlijk niet  zelf gedaan), Wabke Bouman van websitevanwabke, aan de man van de mooie foto’s,  Olaf Otten van ottenzien.nl en aan mijn lieve vriendin Birgitte, voor het logo wat precies uitademt wat Akoma in mijn ogen moet uitademen.

Aanbod

Veel van jullie kennen mij van de etherische oliën van dōTERRA. En dat is natuurlijk ook mijn grote passie. Ik vertel er graag over aan iedereen die het maar wil horen en als ik niet uit kijk ook aan iedereen die het niet wil horen. Soms vergeet ik wel eens te vertellen wat ik nog meer doe.
Ik geef ook behandelingen, met en zonder etherische olie, die jou kunnen ondersteunen (weer) dichter bij de kracht van jouw hart te komen. Ook kan je bij mij  (loopbaan)coaching volgen, al of niet gecombineerd met behandelingen met of zonder etherische olie. Mijn behandelingen en coaching geef ik op vrijdagen (of in overleg op een andere dag/avond). Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Agenda

Elke tweede vrijdag(avond) van de maand geef ik een workshop over de heilzame werking van etherische oliën. De workshop geef ik op de locatie waar ik ook mijn behandelingen geef, in Mooof op de Binckhorstlaan in Den Haag. In december is er geen workshop.
Wil jij liever een workshop bij jou thuis en wil je daarvoor zelf mensen uitnodigen? Stuur me een berichtje dan bespreken we het.

Verhuizing?

Hoewel ik bij Mooof een fijne ruimte huur, ga ik zodra er een ruimte vrij is verhuizen naar een ruimte aan de mooie Vliet (Vlietweg) in Leidschendam. Ik kijk er naar uit. Ik ben aangesloten bij Voel je Wel, een platform van zorgprofessionals en veel zorgprofessionals van Voel je Wel hebben hun praktijk aan de Vlietweg. Voel je Wel staat voor verbetering van gezondheid en welzijn. Voel je Wel verbindt zorgvragers en zorgaanbieders met elkaar om vanuit keuzevrijheid tot de juiste match te komen.
In het pand aan de Vlietweg zit ook een geweldig koffietentje ‘Vilterkoffie’. Koffie, thee en lekkers naar mijn hart, (h)eerlijk, gezond en zelf gemaakt! Alleen al om het koffietentje sta ik te popelen om te verhuizen.

De nieuws-email

Ik ben van plan maandelijks een nieuws-email te versturen. Heb ik dan elke maand nieuws? Ja, dat denk ik wel. Ik vind het leuk om ervaringen van anderen en mezelf te delen, informatie over de oliën, events, aanbiedingen etc. Maar ik ben ook benieuwd wat jullie leuk vinden? Waar jullie behoefte aan hebben. Ik nodig je uit om dat vooral te delen, via de website of op Facebook.

dōTERRA, gift van de aarde

dōTERRA is het Latijnse woord voor ‘gift van de aarde’. Deze mooie cadeautjes heeft dōTERRA het jaar rond. Maar zo met de koude dagen en de Kerstperiode voor de deur is het natuurljk super aantrekkelijk om deze gifts ook te delen, als cadeautjes onder de boom bijvoorbeeld. Ik ken wel wat mensen die ik daar heel blij mee kan maken. Mocht je interesse hebben en je hebt geen eigen kortingsaccount dan kan je bij mij bestellen. Mijn december bestelling gaat op 6 december de deur uit. Als je zelf graag voortaan met 25 % korting olie wilt bestellen dan kan je natuurlijk ook contact met me opnemen.

Ik wens je een mooie warme decembermaand met de mensen van wie je houdt, kerstlichtjes in de boom of in je ogen en veel liefde om je heen.

Peace & Joy

De Kerstperiode is een tijd van familie en feest maar ook een tijd van bespiegeling waarin je na kan en mag denken over de zegeningen in je leven.

Holiday Peace is een grondende olie met de kalmerende aroma’s van drie sparren -Siberian, Douglas en Himalayan Fir – aangevuld met Grapefruit, Frankincense en Vetiver. Deze combinatie van oliën zal jouw huis in de Kerstperiode een rustige en serene sfeer geven.

Holiday Joy heeft een warm en zoet aroma. De blend bevat Wild Orange, Cinnamon, Nutmeg, Clove en de  twee sparren: Siberian en Douglas Fir. Holiday Joy ruikt naar Kerst! De oliën zijn verwarmend en verblijdend.