licht, maandbericht juni 2020

Vandaag is het 1 juni, een bijzondere dag en de start van een bijzondere maand. Na de beperkingen van de afgelopen maanden, hebben we vandaag weer een stukje vrijheid terug gekregen.
Juni is de maand van de langste lichtdag. En vandaag, 1 juni, is het gevoelsmatig al wat lichter. We hebben wat meer bewegingsvrijheid.
Wat voelt dat heerlijk licht!

een lichter hart

Wil jij een lichter hart? Wil je lichtheid en liefde in je leven? Zet dan het licht aan!
Zet jouw eigen licht aan en shine!
Start met lief zijn voor jezelf en voor anderen en als je dat al deed, doe het dan een beetje meer! Stel je je leven eens voor als het je lukt om lichter te leven, om je licht te laten schijnen op dat wat belangrijk voor je is en wat jij wenst. Stel je eens voor wat je dan kunt ontvangen!
Je hebt hem vast wel eens voorbij zien komen, de quote: ‘’what you choose to focus on, will grow’. En weet je…het is echt waar!

Een poosje geleden ben ik gestart met het boekje ‘the secret’. Dat gaat precies hier over. De wet van de aantrekkingskracht  Wat je aandacht geeft groeit! Vorige week ben ik daarnaast gestart met 21 dagen mediteren ’21 days of abundance’. 21 dagen lang krijg ik een meditatie en een opdracht van Deepak Chopra in mijn app. Na de beperkingen van de afgelopen periode is nu de focus op overvloed. Wil je de meditaties ook ontvangen en vandaag nog beginnen met lichter leven en focussen op het licht in je leven, op dat wat je wilt ontvangen?  Laat het me weten!

andere tips om je hart lichter te maken

Wees geduldig
Elk zaadje dat je plant heeft tijd nodig om te ontwikkelen. Blijf het  zaadje (zon)licht en water geven! Je hebt de tijd!
Gebruik humor
Zie de zonnige kant van dingen in, ook als het even niet meezit. ‘Elke nadeel heb z’n voordeel’ ~ Cruijf
Vergeef en geef
Vergeef jezelf en anderen & Geef jezelf en anderen .
Laat je zorgen los
‘Een mens lijdt dikwijls het meest door het lijden dat hij vreest’ ~ onbekend ~ De meeste dingen waar je bang voor bent, gebeuren niet. Lees hierover verder bij wat er onder de Juniper Berry olie staat geschreven.


Leef simpel
Geniet!

Juniper Berry

Juniper Berry is een zuiverende olie, zowel op fysiek, emotioneel als energieniveau. Op fysiek niveau helpt de olie het lijf te zuiveren van infecties. Op emotioneel en energieniveau helpt Juniper Berry je om opgekropte (negatieve) energieën van jezelf anderen uit jouw energieveld los te laten. De olie ondersteunt je jouw duistere of onbekende aspecten, waar je bang voor bent, onder ogen te zien. De olie helpt je bij het proces van begrijpen dat de dingen waar je bang voor bent je juist helpen om te leren. Angsten heb je vaak lang geleden vermeden en opgeslagen in je lijf. Deze olie vormt als het ware een poort om de angsten weer te bereiken en in het licht te zetten waardoor ze geen vat meer op je hebben. Dromen in de nacht helpen je bij de verwerking van indrukken van de dag. Vaak brengen dromen (in de vorm van een nachtmerrie) onopgeloste angsten aan het licht. Juniper Berry helpt je de balans tussen licht en donker, bewust en onbewust, dag en nacht te herstellen. Juniper Berry geeft moed en energieke bescherming ’s nachts om je te verzoenen met jouw angst en andere verborgen aspecten van jezelf zodat je kunt ‘helen’. Juniper Berry is een fijne olie als je (of je kind) last hebt van nachtmerries.
Elke woensdagavond om 20.00 uur geef ik een online workshop over de heilzame werking van de oliën en hoe ze kunnen helpen het zelfhelende vermogen van ons lijf aan te spreken. Of je nu al een ‘oliegebruiker’ bent of er nu graag mee wilt starten, de workshops zijn altijd leerzaam.
Wees welkom!
Juist in deze tijd kunnen de oliën ondersteunend zijn voor ons immuunsysteem, onze emotionele balans en onze persoonlijke- en huishygiëne.Stuur me een mailtje, info@brendaakoma.nl als je wilt deelnemen aan een workshop. Kijk voor data op mijn facebookpagina of op mijn website

Kijk hier voor de juni aanbiedingen

‘Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.’
~ Marianne Williamson ~

Shine your light en heb een goede maand,

xx Brenda