the magic of new beginnings, maandbericht januari 2021

Vandaag starten we aan een nieuw jaar. Let de magic begin! Laat 2021 een jaar zijn waar ‘positief’ weer positief klinkt, waarin licht en liefde is en waarin we weer ongegeneerd kunnen huggen.
We laten 2020 achter ons. 2020, een jaar van grote uitdagingen! Voor velen een jaar van angst, frustratie, onzekerheid en verlies. Helaas hebben ook wij persoonlijk een groot verlies moeten verwerken.

2020 was ook, juist door de grote uitdagingen, een jaar van stilstaan, naar binnen keren, nieuwe plannen maken, doorzetten en creativiteit.
De jaarwisseling waar het oude (jaar) plaats maakt voor het nieuwe (jaar) is een tijd van reflectie op wat is geweest en vooruitzien op wat gaat komen. Ik hoop dat er naast ervaringen en emoties uit 2020 die je graag wilt loslaten, ook ervaringen zijn waar je dankbaarheid voor voelt. Dankbaarheid voel ik voor de vertraging van mijn leven (en het leven om mij heen). Waardoor meer tijd ontstond om naar binnen keren maar ook juist om naar buiten te gaan, letterlijk, en te bewegen.

Laat maar komen het nieuwe jaar. Voelen jullie ook de energie, de opwinding, de magie van new beginnings? Ik ben er van overtuigd dat 2021 nieuwe kansen gaat bieden. Nieuwe ervaringen, mooie gebeurtenissen. En ik hou ‘de vertraging’ vast zodat ik optimaal kan genieten van die nieuwe energie!
Ik besef goed dat de opwinding van new beginnings en het loslaten van het oude, niet voor iedereen direct ‘magisch’ voelt. Etherische oliën kunnen je ondersteunen om los te laten en een energie van motivatie te creëren voor new beginnings, voornemens en plannen.
De komende maand zal ik elke maandag op mijn facebook- en Instagrampagina een ‘emotie ‘olie beschrijven (in totaal 6) die ondersteuning kunnen bieden als je wel een steuntje in je rug kunt gebruiken.
Een tipje van de sluier vind je al in deze maandbrief… de eerste ‘emotie’ olie, motivate.

Motivate, moedigt aan en motiveert. Er gebeurt niets, tot er iets beweegt! Motivate olie heeft een heerlijke warme , zoete sinaasappelgeur met een vleug pepermunt en cardamom. Motivate helpt je met vertrouwen, moed en geloof in jezelf aan te gaan waar je tegen opziet en met kracht verder te gaan. Diffuse bijvoorbeeld in de auto als je ergens naar toe gaat waar je tegenop ziet. Motivate helpt je als je vastgelopen bent en niet meer op gang kan komen en je motivatie verloren hebt en geeft je de kracht om je eigen aversies en uitdagingen onder de loep te nemen. Motivate is een zeer goede ‘januari olie’, wanneer we goede voornemens hebben en daarmee gemotiveerd aan de slag willen gaan. Of dat nou gezond eten is, je business boosten, stoppen met roken, meer bewegen…you name it.

Ik gebruik zelf de Motivate als ik iets ga doen wat ik moeilijk vind of als ik graag een bepaald doel wil bereiken. Nu bijvoorbeeld om mijn nieuwjaarsdoel, meer mensen kennis laten maken met de heilzame werking van de oliën, kracht bij te zetten. Ik smeer nu dagelijks Motivate achter mijn oren en op mijn polsen en diffuse het. Ik zet mijn intentie neer en probeer me voor te stellen hoe het proces van het ‘tot leven komen’ ervan eruit zal zien. Wat zie ik mezelf doen? Wie moet, wil of zal ik erbij betrekken? Kortom hoe ziet het pad eruit dat leidt naar een succesvolle afloop.
Etherische oliën helpen je om je intenties te versterken. Daarom werkt het zo goed als je een intentie zet met de olie die daarbij past. Als je dus de Motivate gebruikt, maak je contact met de intentie waarvoor je aanmoediging, moed kan gebruiken.

En zo zal ik nog 5 emotie oliën beschrijven de komende weken. Houd mijn pagina’s in de gaten!

Iedere dinsdagavond om 19.30 (vanaf 12 januari) en iedere woensdagavond om 20.00 uur (vanaf 6 januari) is er een online workshop over de heilzame werking van etherische oliën. Gun jij je vriendin, collega, zus, tante of neef ook een kennismaking met de oliën? Nodig ze gerust uit voor een workshop. Aanmelden kan met een mailtje, dan stuur ik je de zoomlink toe.
Themaworkshops zijn ook altijd mogelijk (hormonen, oliën voor verschillende leeftijden, oliën voor kinderen, oliën voor dieren etc.) Wil je graag een workshop met een thema, stuur me dan een mailtje.

Zoals je gewend bent van dōTERRA, gaat dōTERRA je een handje helpen met ‘your new beginnings’

♡ De voedingssupplementen, Lifelong Vitality, (t.w.v. €116,33) zijn deze maand gratis bij een inschrijving. Als je interesse hebt dan vertel ik je alles over hoe je de gratis supplementen kan krijgen. En ook hoe de Lifelon

g Vitality in mijn eigen leven zo ontzettend veel verschil maakt.

♡ Voor de tweede maand op rij krijg je een flesje Frankincense olie, the gift of kings, (t.w.v. €96,67) cadeau, bij een bestelling van 200 PV. Dus heb je nog geen eigen account? Bij een inschrijving met de Home Essentials Kit, krijg je deze olie cadeau. Ook kom je dan in aanmerking voor de gratis Lifelong Vitality.

Frankincense wordt in de aromatherapie gebruikt om ons spirituele bewustzijn ‘wakker’ te maken. De olie kan ons helpen met het loslaten van gedeelten in ons ego die ons tegenhouden in de verbinding te zijn met onze ziel. Frankincense is een krachtige olie om bij te mediteren. De olie werkt aardend en brengt balans, geeft innerlijke kracht en zelfverzekerdheid. Frankincense is een fijne olie om het focussen te bevorderen. Frankincense heelt zowel emotionele  als fysieke wonden/littekens. Lees hier meer over het gebruik van de Frankincense olie. Ook een aanrader is het prachtige filmpje over waar Frankincense vandaan komt en hoe het wordt gewonnen en over wat dōTERRA betekent voor de lokale bevolking Frankincense ‘behind the bottle’.

♡ Vaste klanten ontvangen een flesje Cypress (15 ml) door een LRP (Loyalty Rewards Program) bestelling van 125 PV te plaatsen tussen 1 en 15 januari 2021. Cypress etherische olie heeft een aroma dat energiegevend en verfrissend is. Cypress heeft een aardend, maar stimulerend effect op de emoties, waardoor het een populaire olie voor massages is. Het frisse, houtachtige aroma van Cypress bevordert de ontspanning. En heb je het goede voornemen meer te gaan sporten? Breng voor een lange hardloopronde Cypress olie aan op voeten en benen voor een stimulerende boost. Lees hier meer over het gebruik van Cypress olie. En kijk het prachtige filmpje eens over hoe dōTERRA meehelpt aan duurzaamheid door ‘afvalproducten’ van de spar te gebruiken voor deze heerlijke olie en tegelijkertijd de lokale bevolking steunt doordat er werkgelegenheid en dus inkomen wordt gecreëerd Cypress ‘behind the bottle’.

♡ Deze maand ontvang je 10 % korting op de AromaTouch™ (15 ml) ♡ ook alweer zo goed gekozen want…. als je beweging of sport als goed voornemen hebt, dan komt deze olie natuurlijk goed van pas. De AromaTouch Massage Blend combineert etherische oliën van Cypress, Peppermint, Marjoram, Basil, Grapefruit en Lavender. Het is een kalmerende ethrische olieblend die je kunt gebruiken tijdens een massage. De geruststellende en ontspannende voordelen van AromaTouch kunnen helpen om de zintuigen te kalmeren. Lees hier meer over het gebruik van Aromatouch olie.

Wil jij magie in je leven en/of bedrijf in 2021?

Wil je het verschil kunnen maken voor jezelf en/of voor mensen die je begeleid/ondersteunt/coacht?
Wil je jezelf (verder) ontwikkelen en trainingen volgen en begeleid worden op het gebied van gezondheid, (emotionele) balans & welzijn en ondersteuning hierbij door etherische oliën?

Voel jij ervoor de magie van etherische oliën toe te voegen aan je eigen leven, er een eigen onderneming mee te bouwen en/of de oliën in je bestaande onderneming te integreren (zoals ik bijvoorbeeld doe in mijn werk als loopbaancoach)?

Wij zijn op zoek naar leiders die het verschil kunnen en willen maken in hun eigen leven en in het leven van anderen.

Kan jij op bovenstaande vragen volmondig ‘ja’ zeggen, dan bieden wij je opleiding, training en coaching als jij ons team komt versterken. Stuur me gerust een PB als je vragen en/of interesse hebt.

Heb een mooie maand
Heb een magisch 2021
May all your dreams come true
xxx Brenda