geef het door! maandbericht februari 2021

Dit wordt een zoetsappige maandbrief. Over liefde. En over het delen en doorgeven er van. Niet alleen omdat het februari is, de maand van de liefde. Ook omdat ik het gevoel heb dat we het goed kunnen ‘gebruiken’, een beetje meer liefde. Mijn wens is dat we het weer wat meer gaan doorgeven. Op momenten dat we elkaar wel zien, ook al kennen we elkaar niet. En op momenten dat we elkaar niet zien maar wel graag zouden willen zien.

Ik mis het contact met de mensen die ik niet ken. Niet alleen omdat ik steeds vaker online mijn boodschappen doe. Ook omdat als ik wel in een winkel ben, veel glimlachen zijn verborgen achter een letterlijk of figuurlijk masker. Ik mis ook het contact met de mensen die ik wel ken, mijn dierbaren. Maar gelukkig kunnen we elkaar zien en kunnen we onze liefde delen.

Al een poosje gebruik ik de hashtag #returntolove geregeld. Het voelt nodig.

Als ik het heb over het doorgeven van liefde, heb ik het niet over liefde in de relatiesfeer. Maar liefde in de vorm van ‘ik zie jou’. Liefde om de wereld wat positiever, liefdevoller en mooier te maken. Als je liefde geeft, word je zelf ook blij en vaak ontvang je ook weer liefde terug.

Heb jij zin om  jouw leven en de wereld een stukje mooier of positiever te maken? Geeft het dan door!

Geef liefde door 

geef iemand eens een bloem  glimlach met je ogen naar iedereen die je tegenkomt  luister met je hart   zeg eens ‘hallo’  stuur een kaartje naar een dierbare  bel iemand die eenzaam is   vrolijk een vriend(in) op   geef eens een compliment  wees elke dag lief voor jezelf  laat  iemand anders voor gaan   laat eens een hond uit   maak iemands favoriete maaltijd vergeef iemand (iets)  eet samen met iemand je lunch (met facetime)   doe elke dag iets liefs voor iemand   praat positief tegen jezelf bak koekjes voor de buurvrouw/man  wees tolerant  koop een bloemetje voor jezelf  deel jouw favoriete olie met iemand die het nodig heeft    stop eens een lief briefje in de zak van je man/vrouw (of onder iemands ruitenwisser) ga een dagje ‘thuis’ werken bij je vriendin   geef eens een onverwacht cadeautje  knipoog eens naar iemand in de supermarkt  whatsapp eens een lieve tekst naar vrienden 

geef liefde door

De olie van allesomvattende liefde, Rose.

Rose is een krachtige heler van het hart. Rose heeft de hoogste vibratie van alle etherische oliën op aarde en is een van de kostbaarste oliën ter wereld. Het proces van het oogsten en destilleren van de rozenblaadjes is arbeidsintensief en fijngevoelig. De olie wordt ook wel de olie van de hemelse liefde genoemd. Rose ondersteunt ons, ons te verbinden met de alomvattende liefde en helpt ons, ons hart zachter te maken.
Rose Touch, heeft als olie van het hart, een opbeurend effect. Daarnaast is het een goede olie voor de huid, hij brengt het vochtgehalte in balans, helpt het verminderen van huidonvolkomenheden en bevordert een gezonde, gelijkmatige teint. Rose Touch kan ook worden aangebracht op de nek en polsen voor een mooie en romantische persoonlijke geur.

Omdat pure Rose een van de kostbaarste oliën ter wereld is, heb ik de Rose touch beschreven. De Rose Touch combineert gefractioneerde kokosolie met de etherische olie van Rose. Het is dus een verdunning en daardoor (iets) minder duur. In februari is de Rose touch met 25 % korting bij mij te bestellen. Ik denk dat we allemaal wel iets van verzachting voor ons hart kunnen gebruiken.

De maandaanbiedingen van deze maand helpen ons om ook liefdevol naar onszelf te zijn en goed voor onszelf en onze huid te zorgen.

Vaste klanten ontvangen een flesje Lemon Eucalyptus (15 ml) door een LRP (Loyalty Rewards Program) bestelling van 125 PV te plaatsen tussen 1 en 15 februari 2021. Lemon Eucalyptus, afkomstig uit het noorden van Australië, wordt verkegen uit een naar citroen geurende blauwe gom eucalyptusplant, een hoge boom met gladde bast. Met vele voordelen voor de huid biedt Lemon Eucalyptus een krachtige ondersteuning voor de huid. Lemon Eucalyptus staat ook bekend om z‘n verfrissende aroma dat helpt bij het creëren van een verkwikkende omgeving. Houd deze olie in de buurt wanneer je een revitaliserende boost kunt gebruiken. Hier vind je meer informatie over Lemon Eucalyptus. En vind hier een kort filmpje over Lemon Eucalyptus

Deze maand ontvang je 10 % korting op de HD Clear blend (10 ml) voor de huid. De HD Clear roller bevordert een frisse teint en laat de huid er weer glad en schoon uitzien. Een fijne blend dus bij een onrustige, onzuivere huid. Deze olie helpt bij regelmatig gebruik de huid schoon, fris en gehydrateerd te houden. Bij tieners die last hebben van een geïrriteerde of onzuivere huid bevordert het gebruik van de olie een frisse teint. Hier vind je meer informatie over HD Clear.

Als je vorige maand als nieuwe kant ingeschreven bent met een 100 PV bestelling, dan ontvang jij het Lifelong Vitality Pack gratis als je deze maand weer een 100 PV bestelling doet.

Liefde in een flesje: Bereid je voor op BOGO-time, Buy One (oil) Get One (oil free). De perfecte manier om op een goedkopere manier oliën aan te schaffen en te delen met de mensen om wie je geeft. (je weet wel ‘geef het door’). We verwachten eind van de maand een BOGO week. In een app groep deel ik de aanbiedingen van de BOGO week en mocht je geïnteresseerd zijn dan kan je die week tegen inkoopprijs de door jou  gewenste oliën (uit de aanbieding) aanschaffen. Wil je graag in de app groep, zodat je op de hoogte gesteld wordt van de aanbiedingen en kan bestellen, stuur me een berichtje. Het verplicht je tot niks als je in de app groep zit.

Iedere dinsdagavond om 19.30 en iedere woensdagavond om 20.00 uur is er een online workshop over de heilzame werking van etherische oliën. Gun jij je vriendin, collega, zus, tante of neef ook een kennismaking met de oliën? Geef het door! Liefde zit (ook) in een klein flesje. Aanmelden kan met een mailtje, dan stuur ik je de zoomlink toe.
Themaworkshops zijn ook altijd mogelijk (voeding & supplementen, toxisch vrij leven, gezondheid van vrouwen & hormonen, oliën voor elke leeftijd, huid- en huidverzorging, stress, slaap & emoties, oliën voor kinderen, oliën tegen pijn, oliën voor dieren etc.) Wil je graag een workshop met een thema, stuur me dan een mailtje.
Hoe romantisch kan je het maken?
Trouwen op Valentijnsdag.
Mijn ouders deden het.
Je ziet ze hier onder de ‘Be my Valentine’ diffuserblends.
Houd de romantiek erin hoor!

Heb een mooie maand, geef liefde  door!

xx Brenda