iTOVI scan

Hoe fijn is het, dat je lijf jou zelf kan vertellen, wat het nodig heeft om weer in balans te komen.

De iTOVI scan helpt jou daarbij.

Wil jij weten welke oliën en/of supplementen jou op dit moment het beste kunnen ondersteunen, op fysiek, mentaal en emotioneel gebied? Een iTOVI scan kan jou daar in een paar minuten duidelijkheid over geven.

Een ingewikkeld verhaal, simpel uitgelegd: Alles om ons heen heeft een frequentie/trilling. De iTOVI scanner meet de trillingen in ons lijf. Als we uit balans zijn, dan zie je dat terug in de scan/meting. De iTOVI scanner meet waar ons lijf niet in balans is en welke oliën en/of supplementen (die ook een frequentie hebben) kunnen ondersteunen om weer in balans te komen. De scan geeft resultaten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Een meting met de iTOVI kost €25,00 per persoon. Besluit je (minimaal 2) oliën die uit de scan als heilzaam voor jou naar voren komen aan te schaffen via een (aan te maken) eigen account, daar kan ik je uiteraard bij helpen, dan is de scan gratis. Het aanmaken van een eigen account kost €24,25 +  de oliën die je bestelt. De oliën die je via je eigen account bestelt, bestel je direct (en ook in de toekomst) met 25 % korting.

Wil je meer weten of een scan plannen? Neem contact op: