kennis maken met etherische oliën en oliën kopen

essentiële oliën

Ik heb zelf in 2016 kennis gemaakt met de etherische oliën (van dōTERRA) toen ik op zoek was naar een natuurlijke oplossing voor mijn gezondheidsklachten (pijnlijke gewrichten). Zeker nadat ik ook de detox kuur van dōTERRA heb gevolgd, zijn mijn klachten zo goed als verdwenen.

Mijn gezin was aanvankelijk sceptisch maar inmiddels, zijn de oliën niet meer weg te denken uit ons gezin. Zowel mijn man als mijn kinderen hebben de dōTERRA-lifestyle overgenomen en delen graag met anderen hoe heilzaam de oliën kunnen zijn voor voor ons fysieke en emotionele (en financiële) welzijn.

De oliën zijn niet alleen een deel van ons persoonlijke leven, ook beroepsmatig gebruik ik de oliën. De oliën van dōTERRA zijn 100 % natuurlijk en puur. De oliën zijn effectief tegen fysieke klachten en hebben een positief effect op emotionele klachten en/of -disbalans. In mijn coachingspraktijk bied ik de mogelijkheid de trajecten te ondersteunen met oliën. De oliën kunnen helend werken bijvoorbeeld als een coachee door werk- of privédruk uit balans is of in een rouwproces zit door een verlieservaring (werk of privé).

Je kunt de etherische oliën ook bij mij kopen.

Kijk hiervoor op mijn persoonlijke site van dõTERRA

Heb je vragen of heb je interesse, stuur mij dan een persoonlijk bericht of bel zodat we samen kunnen kijken welke oliën het meest heilzaam voor jou kunnen zijn.

Wil je de oliën graag met 25 % korting kunnen kopen (tegen inkoopprijs) of zelf de oliën gaan delen en anderen erover informeren neem dan contact met mij op per mail. Als je jouw telefoonnummer doorgeeft in de mail dan neem ik telefonisch contact met je op. Je kunt mij natuurlijk ook bellen.