etherische oliën behandelingen

AromaTouch™ behandeling

Heb je fysieke of mentale klachten? Heb jij pijn- of vermoeidheidsklachten? Heb je behoefte aan een energieboost? Wil jij jouw immuunsysteem een oppepper geven? Heb je moeite met ontspannen of heb je stressklachten en wil je tot rust komen?

Dan kan een AromaTouch™ behandeling misschien iets voor jou betekenen.

Een AromaTouch™ behandeling is een intuïtieve manier van aanraken waarbij 100% pure oliën van dõTERRA in het lichaam worden gemasseerd langs de meridianen van hoofd, rug en voeten. Het doel is om het zelfhelend vermogen van het lichaam te versterken, door het lichaam te ontstressen, in evenwicht te brengen, het immuunsysteem te versterken en ontstekingsreacties te helpen verminderen.  De etherische oliën dringen diep in het weefsel binnen en geven ondersteuning daar waar het nodig is. Door de aromatische geuren die vrijkomen zal je tijdens de behandeling merken dat het werkt voor lichaam en geest.

De AromaTouch™ techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van etherische oliën.

symphony of the cells behandeling

Heb je specifieke fysieke klachten? Bijvoorbeeld problemen met je spijsvertering of met je hormoonbalans, ontstekingen of infecties, problemen met je luchtwegen of neurologische problemen.

Dan kan een een symphony of the cells behandeling misschien iets voor jou betekenen.

Symphony of the cells is een simpele en effectieve manier om etherische oliën aan te brengen op het lichaam om fysiek, emotioneel en spiritueel balans en harmonie te creëren in het lichaam.

Symphony of the cells biedt 14 etherische olie techniek-protocollen. Elk protocol focust zich op een specifiek systeem in het lichaam waarbij de behandeling zich niet alleen richt op de symptomen maar ook op de onderliggende oorzaak van de aandoening.

Symphony of the cells is ontwikkeld door Boyd Truman en gebaseerd op 20 jaar ervaring met het gebruik van 100% pure oliën.

Wil je meer weten, of een afspraak maken? Neem contact op: