etherische oliën behandelingen

AromaTouch™ behandeling

Wil je je lijf graag een oppepper geven? Een energieboost? Ben je moe en toe aan rust? Heb je moeite met ontspannen?

Dan kan een AromaTouch™ behandeling misschien iets voor jou betekenen.

Een AromaTouch™ behandeling is een intuïtieve manier van aanraken waarbij 100% pure oliën van dõTERRA in het lichaam worden gemasseerd langs de meridianen van hoofd, rug en voeten. Het doel is om het zelfhelend vermogen van het lichaam te versterken, door het lichaam te helpen ontstressen, in evenwicht te komen en het immuunsysteem te versterken.  De etherische oliën dringen diep in het weefsel binnen en geven ondersteuning daar waar het nodig is. Door de aromatische geuren die vrijkomen zal je tijdens de behandeling merken dat het werkt voor lichaam en geest.

De AromaTouch™ techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van etherische oliën.

symphony of the cells behandeling

Heb je specifieke vragen en is er specifieke aandacht nodig voor iets waar je last van hebt?

Dan kan een een symphony of the cells behandeling misschien iets voor jou betekenen.

Symphony of the cells is een simpele en effectieve manier om etherische oliën aan te brengen op het lichaam om fysiek, emotioneel en spiritueel balans en harmonie te creëren in het lichaam.

Symphony of the cells biedt 14 etherische olie techniek-protocollen. Elk protocol focust zich op een specifiek systeem in het lichaam waarbij de behandeling zich niet alleen richt op de symptomen maar ook op de onderliggende oorzaak van de aandoening.

Symphony of the cells is ontwikkeld door Boyd Truman en gebaseerd op 20 jaar ervaring met het gebruik van 100% pure oliën.

Wil je meer weten, of een afspraak maken? Neem contact op: