de bezem erdoor, maandbrief maart 2020

Het is alweer maart! En maart, ja, dan gaat het over dingen als de lengende dagen, de natuur die ontwaakt, de zon die zich zo af en toe al weer wat krachtiger laat zien (wow, wat een heerlijk zonnetje vandaag!) en al die andere dingen die ik vorig jaar in maart ook schreef in mijn maandbrief. Je kan geen tijdschrift open slaan en het gaat over de lente, nieuw leven, nieuwe plannen en de voorjaarsschoonmaak en van die dingen.

En toch ga ik het daar ook over hebben. Want dat is gewoon de flow van deze tijd van het jaar en zeker mijn persoonlijke flow. En ik deel graag wat mij zelf bezig houdt of wat ik om mij heen zie bij mijn familie en vrienden, mijn coachees of ‘olievrouwen of -mannen’. Ik geef me graag over aan de flow en de kracht van de natuur. Heel letterlijk dit jaar. De natuur ontwaakt en is klaar voor een nieuw begin.
En ik ook!
Ik heb me in de winterperiode net als de natuur, terug getrokken om wat denk- en vooral voelwerk te verrichten. En daar is zomaar als vanzelf een keuze en stap uit ontstaan. Vorige maand kon ik het nog niet verklappen maar nu is het officieel: op 1 april start ik aan een nieuwe baan. Ja, want naast mijn eigen bedrijf werk ik ook nog steeds voor een organisatie. Een organisatie die ik na 22 jaar ga verlaten om in een andere organisatie aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!

En wow, ik ben de bezem erdoorheen aan het halen joh. Mijn hele werkcomputer moet leeg. Bestanden die ik 15 jaar bewaard had voor ‘je weet nooit’ gaan nu weg. En nu ik toch bezig ben, is ook thuis mijn computer aan de beurt en mijn huis en de tuin en mijn keukenkastjes en….
Hoppa
Overal de bezem door, heerlijk! Je zou het de voorjaarsschoonmaak kunnen noemen. En wat is dat toch fijn! Met alles wat je opruimt en weggooit maak je ook weer ruimte in je hoofd en je lijf en ontstaat er zelfs ruimte om ‘dingen’ van je lijf los te laten, of dat nou kilo’s zijn of pijntjes of iets anders waar je graag afscheid van neemt.

En die ruimte in ons lijf gaan we een handje helpen. De figuurlijke bezem gaat door het lijf! Op 10 maart start ik samen met mijn team, Obi Ike, en met IEDEREEN die mee wil doen, een 30 dagen detox. We starten na volle maan. Met afnemende maan is het voor je lijf gemakkelijker om (letterlijk) los te laten wat het niet meer nodig heeft. En zoals met het schoonmaken van je huis, helpt ook het schoonmaken van je lijf bij het leegmaken van je hoofd. Met de 30 dagen detox volgen we ons dagelijkse gezonde eetpatroon, zonder snoep, koek, suiker en alcohol. We eten gezond en voedzaam, maar lijnen niet. Dat is niet nodig als je wilt ontgiften. Ons gezonde dagelijkse voedsel voorziet ons van de nodige brandstof, macronutriënten en vitaminen en mineralen.
Daarnaast keren we wat vaker naar binnen en zoeken de rust op. We nemen bijvoorbeeld een bad met epsom zout en een ontgiftende olie, lezen een boek of luisteren naar mooie meditatieve oefeningen.

Wil jij ook meedoen, ondersteund door de natuurlijke kracht van etherische olie (en de maan uiteraard)? Als je klikt op onderstaande link zie je wat je nodig hebt. Als je wel mee wilt doen maar nog niet ‘volledig’, dan kan je ook starten met alleen de Lemon- en de Zendocrine olie aangevuld met de voedingssupplementen van de Lifelong Vitality. Check voor de prachtige reinigende en ontgiftende en ‘bezem-er-door-olie’ Zendocrine mijn  maandbrief september 2019

Tijdens de 30 dagen krijg je coaching, tips, recepten en leuke oefeningen van ons (team Obi Ike), via onze facebookpagina’s of, indien wenselijk, via de app.

Zie voor het detoxschema:

https://brendaakoma.nl/gezond-30-dagen-detox/

 

 

Maar ook bij de maart aanbiedingen 2020 zit een mooie ‘bezem-er-door-olie’, de Siberian Fir. Als je een kortingsaccount hebt dan krijg je deze olie gratis als je een bestelling doet met een product volume van 125 (PV).

Siberian Fir brengt je terug naar het bos en de oorsprong. Het is een olie die je helpt los te laten wat je niet meer dient. Siberian Fir brengt heling (ook op intergenerationeel gebied). Siberian Fir helpt moeilijke veranderingen te vergemakkelijken door ons te ondersteunen bij elke nieuwe start en ons te focussen op het doel en de betekenis daarvan voor ons. Soms vergt hoop, een nieuwe stap of een ambitie, aanpassing om daadwerkelijk tot het doel dat je voor ogen hebt te komen.

Verder zijn er nog een paar mooie aanbiedingen.

We doen nog steeds mee met de Diamond club. Als je nog geen kortingsaccount hebt en je besluit zelf met een eigen kortingsaccount olie te gaan bestellen dan krijg je de dōTERRA Cedarwood 15 ml. gratis. zie: Cedarwood

Maar er is nog meer: Heb je geen account en je besluit deze maand via een eigen account te gaan bestellen dan krijg je maar liefst 50 productpunten cadeau waarmee je gratis producten (ter waarde van ongeveer 50 euro) kunt kopen volgende maand. En heb jij wel al een kortingsaccount en je ‘geeft’ iemand anders een kortingsaccount dan krijg jij die 50 punten ook! Ik zeg een WIN-WIN.  Zie voor overige acties mijn Facebookpagina

Wil je meer weten over de heilzame werking van de oliën? Kom gerust naar een van onze workshops? Meld je aan via een mailtje of via Facebook. Ben je geen workshoptype of lukt het je nooit om onze geplande data? Maak dan gerust een afspraak voor een individueel gesprek.

Heb je je huis opgeruimd? Is de bezem door je lijf? Heb je alles wat je niet meer nodig hebt in een afvalzak aan de straat staan?
Vind je het fijn om je hoofd nog wat leger te maken? Ik kwam deze ‘lente schoonmaak voor je hoofd’ tegen op YouTube van Paksini Yoga. Ik vind hem heerlijk rustgevend! Enjoy!

https://youtu.be/_8fmqyuIOKc

 

 

Heb een heerlijke, opgeruimde maand
xxx Brenda