Access Bars®

Wil jij iets veranderen in jouw leven? Loop jij ergens in vast?  Heb je fysieke of mentale klachten, een duidelijk ziektebeeld of vage klachten? Dan kan een Access Bars® behandeling jou op weg helpen naar verandering, ontwikkeling of het oplossen van jouw klachten.

activeert het zelfhelend vermogen

Access Bars® behandelingen zijn onder andere zeer geschikt bij pijnklachten, weerstandsproblemen, vermoeidheidsklachten en slaapproblemen. Access Bars® kan helpen om blokkades op te lossen zodat jouw energie weer gaat stromen en jouw zelfhelend vermogen zijn werk weer kan doen.

zachte aanraking op het hoofd

Een Access Bars® behandeling is een lichte aanraking van 32 punten op je hoofd. Deze punten bevatten de lading van alle gedachten, ideeën, emoties, overwegingen en houdingen die je ooit hebt opgeslagen en die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in jouw leven. Door de zachte aanraking zal je ervaren dat je moeiteloos alles kunt loslaten wat jou belemmert om te ontvangen en te zijn wie je werkelijk bent. Je zult meer ruimte gaan ervaren waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat jij werkelijk wilt.

loslaten wat niet langer nodig is

Bars is het Engelse woord voor staven. Deze staven lopen over het hoofd. Je kunt de Bars vergelijken met de harde schijf op je computer. Hierop staat alles wat je ooit hebt opgeslagen. Door de Bars behandeling verwijder je bestanden en programma’s die je niet meer nodig hebt zodat ze niet meer elke keer automatisch verschijnen en jou vertragen. Wanneer je een Bars behandeling ondergaat is het alsof je de delete knop van de computer hebt ingedrukt.

Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven.

Access Bars® effecten

Na een behandeling van je Access Bars® heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is er iets in jou veranderd. Tijdens een Access Bars®-behandeling lig je op je rug met je kleren aan op de behandeltafel.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Stuur een mail: